Chladící vany

Chladící vany

Chladící vany

Stolní verze LWB-40 má vanu zhotovenou z nerezového leštěného plechu se dvěma vodícími válečky na strunu s rychloupínacím systémem na bočnici vany, což umožňuje libovolné umístění válečků a možnost měnit tak např. délku chlazení pod vodou či na vzduchu dle potřeb dané výroby. Vana je vybavena vývěvou pro odsávání vody ze struny na konci vany a je umístěna v rozvaděči, ve spodní části vany.
Chladící vana LW-100 je zhotovena z nerezového leštěného plechu a má délku 1,5 m. Je vybavena třemi vodícími válečky na strunu s rychloupínacím systémem na bočnici vany, což umožňuje libovolné umístění válečků a možnost měnit tak např. délku chlazení pod vodou či na vzduchu dle potřeb dané výroby. Válečky jsou uchyceny jen letmo z jedné strany, což umožňuje velmi jednoduše pracovat se strunou.
Chladící nerezová vana LW-300 délky 3m má 5 vodících válečků na struny s rychloupínacím systémem na bočnici vany, což umožňuje libovolné umístění válečků a možnost měnit tak např. délku chlazení pod vodou či na vzduchu dle potřeb dané výroby. Válečky jsou uchyceny jen letmo z jedné strany, což umožňuje velmi jednoduše pracovat se strunou.